Gemengd publiek

De Tapperij zit al meer dan 40 jaar aan de Bovendorpsstraat 2a, het mooist straatje van Zeddam. We zijn een bruin café met een mix aan bezoekers, iedereen voelt zicht thuis bij de Tapperij. Het verenigingsleven is belangrijk voor het dorpscafé, we zijn een standplaats voor verschillende Zeddamse verenigingen.

Proef de gemoedelijke sfeer

De Tapperij kent een huislijke, ongedwongen sfeer in een gemoedelijke omgeving. Een aantal keer per jaar organiseren we thema-avonden als après-ski, back to the eighties en Hollandse avond. Bekijk voor het programma onze evenementen kalender of volg ons op Facebook en Twitter.

Spaarkas

Spaar een extraatje voor de kermis met Spaarkas ‘de Pub’. Veertig weken per jaar spaar je een bedrag van minimaal € 5 per week. Je kunt deelnemen aan extra activiteiten als een feestavond, BBQ en forelvissen. De Pub kent ongeveer 50 leden. Wil je meer informatie over de spaarkas? Vraag het aan de barman of neem contact om met het bestuur van Spaarkas ‘de Pub’.

Tapperij 2a Spaarkas

Pieter en Jos

Sinds enkele jaren kent het dorpscafé een nieuw eigenaarskoppel: Pieter Andela en Jos Geerdink. Jos is ook eigenaar van Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam waarmee Tapperij2a een samenwerking op cateringgebied heeft.

Openingstijden

Maandag: Gesloten*
Dinsdag: 16.00 – 23.00 uur
Woensdag: 16.00 – 00.30 uur
Donderdag: 16.00 – 00.30 uur
Vrijdag: 16.00 – 02.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 02.00 uur
Zondag: 12.00 – 00.30 uur
 
* Voor feestjes, vergaderingen, borrels en ander activiteiten gaan wij in overleg ook op maandag open